Gratis Verzending  
Wanneer het subtotaal van de bestelling 150 Euro of meer bedraagt kunt u deze optie “gratis verzending’ selecteren. Wanneer uw bestelling niet 150 Euro aan orderwaarde vertegenwoordigd binnen Nederland, dan wordt het vaste verzendtarief automatisch berekent, voor Nederland is dit 10 Euro en voor Europa geldt 15 Euro bij een orderwaarde vanaf 200 Euro. De bestelling wordt na het selecteren van deze optie gratis naar u verstuurd, mits u hiervoor in aanmerking komt zoals hierboven wordt genoemd. U dient deze optie overigens zelf handmatig te selecteren.

*Een kortingsbon (mits actief) toevoegen in combinatie met gratis verzending is mogelijk echter gaat de desbetreffende korting van het subtotaal af. U dient minimaal 4 producten á 200 euro of meer aan orderwaarde in uw winkelwagen te bezitten om beiden te kunnen combineren.

5 halen = 4 betalen geldig t/m 13 maart
Voer de volgende kortingsbon in: 5halen=4betalen en ontvang één product gratis naar keuze. Producten kunnen worden gemengd. Geldig voor de volgende producten Diazepam, Oxazepam 50mg, Temazepam en Zolpidem. De minimale besteding is 250 Euro. Deze korting is vaker te gebruiken zolang deze actief staat.

#Let op! De kortingsbon dient u te kopiëren en te plakken tijdens het afrekenen in het bestelproces 5halen=4betalen aan elkaar geschreven.

Gratis verzending en één van deze kortingen zijn te gebruiken tijdens het afrekenproces. De kortingen op deze pagina zijn beperkt geldig en kunnen niet worden gecombineerd. Per bestelling geldt slechts het gebruik van één kortingsbon echter is deze wel te combineren met gratis verzending, zie *.